Minder stress voor meer ruimte

Beter omgaan met stress en druk

Velen onder ons hebben het gevoel geleefd te worden en het overzicht kwijt te zijn. We hollen van hier naar daar en onze gedachten razen als een sneltrein door ons hoofd. We hebben het gevoel de controle te verliezen en moeten anderzijds toegeven dat een gezonde dosis stress ons vaak juist in beweging zet. Wil je beter leren omgaan met stress? Wil je inzicht in jouw stress signalen? Wil je met minder stress en meer energie door het leven? Ontdek dit alles in de workshop minder stress voor meer ruimte.


minder stress

Welke thema’s komen aan bod ?

– Wat is stress en wat als stress de bovenhand neemt?
– Hoe herken ik de stress signalen en hoe ga ik ermee om?
– Hoe verhoog ik mijn veerkracht?
– De kracht van mijn gedachten.
– Ik en mijn omgeving.

Waarom deze workshop volgen ?

In de workshop minder stress voor meer ruimte leer je op een gezonde manier omgaan met stress. Je leert signalen herkennen op zowel mentaal, emotioneel als fysiek vlak. Je krijgt tools om te leren relativeren en om te gaan met (pieker)gedachten. Ten slotte worden er concrete tips & tricks meegegeven die je meteen in de praktijk kan inzetten.

Wat zijn de mogelijkheden ?

Locatie

Deze workshop kan op locatie of inhouse georganiseerd worden. Wij voorzien een halve dag workshop. Variaties hierop zijn uiteraard mogelijk.

Doelgroep

Deze workshop kan perfect ingezet worden voor medewerkers, leidinggevenden, managers, teams, HR verantwoordelijken, vertrouwenspersonen en  preventieadviseurs

Subsidie

Voor deze opleiding kan je gebruik maken van subsidies. Voor meer informatie neem zeker contact op.

 

Ook interessant voor jou

Overzicht trainingen

Bekijk ons volledig aanbod van trainingen en workshops.  Iedere training kan zowel op locatie als inhouse op jouw bedrijf georganiseerd worden.  Wij voegen op regelmatige tijdstippen nieuwe trainingen toe.

Collega heeft een burnout

De klachten rond werkdruk, stress en burn-out blijven stijgen en zorgen hierdoor voor een negatieve impact op de fysieke, emotionele en mentale gezonheid van medewerkers. Hoe ga je hier mee om ?

Coachend leidinggeven

Medewerkers functioneren optimaal wanneer ze het gevoel hebben dat ze kunnen bijdragen en daarnaast ook gewaardeerd en begeleid worden in hun groei. Jouw aanpak als leidinggevende is hierin cruciaal.