Samen sterk

Met passie voor mensen

Vanuit drive en toewijding is attendo in 2014 opgericht. Attendo komt van het latijnse attendere, wat staat voor ‘aandacht hebben voor’. We hebben dan ook 100% aandacht voor mens en organisatie. Door de integratie van een aantal complementaire expertisedomeinen staan we garant voor een unieke aanpak. Samen met onze klanten zetten we ons elke dag in voor meer gezonde en duurzame organisaties.

Ons verhaal

In een wereld van continue verandering geloven we dat professionals en organisaties niet kunnen blijven stilstaan.  Inspelen op die nieuwe omstandigheden, veranderen en blijven ontwikkelen is het recept tot succes.  Met aandacht voor de eigen identiteit en waarden, helpen we mensen, teams en organisaties doorheen deze verandering.

Vanuit onze 4 expertisedomeinen: Psychotherapie, HR expertise, coaching en technologie & data bieden we een uitgebreid pakket human development trajecten en specifieke HR oplossingen aan.  We stimuleren talent en vergroten het potentieel van mens en organisatie. Een no-nonsense & realistisch human resources beleid resulteert immers in een grotere tevredenheid en engagement bij werknemers, een hogere productiviteit, betere resultaten en dus tevreden klanten.

Onze aanpak

Employee experience

In alles wat we doen zetten we mensen centraal en houden hierbij rekening met de identiteit van jouw organisatie. We zorgen ervoor dat medewerkers zich verbonden voelen en zo jouw beste ambassadeurs worden.

Ontwikkeling en groei

Door middel van opleiding, coaching en specifieke trajecten stimuleren we reflectie en ontwikkeling bij mensen om zo als team en organisatie verder te groeien.  We vertrekken hier vanuit het 70:20:10 model.

Agile & diepgang

Wij luisteren oprecht naar de problemen en uitdagingen waar jullie iedere dag voor staan.  Geen gestandaardiseerde oplossingen dus, maar wel een traject dat voor jullie werkt.  Kwaliteit en diepgang daar staan we voor.

Testimonials

“Attendo heeft onze organisatie die door een fundamentele transformatie gaat al vaak en op verschillende vlakken geholpen. Door even overtuigd te zijn als wij zelf van de nood aan een duurzaam personeelsbeleid in onze sterk veranderende wereld, ondersteunen en flankeren ze ons dagelijks in verschillende trajecten om mensen en afdelingen doorheen de typische change-curve te krijgen. Ze doen dit met een enorme toewijding naar zowel onze organisatie als de individuele medewerker, en weten steeds een mooie balans te houden waardoor de belangen van beide nagestreefd worden. Professionals met verstand van business en een hart voor mensen.”

Kris Lambrechts

HR Director

Milcobel

"Dankzij de juiste aanpak van attendo hadden de verschillende stakeholders op elk moment het nodige vertrouwen en werd de nodige veiligheid gecreëerd om in alle transparantie zaken uit te spreken, pijnpunten bloot te leggen en samen stappen te zetten."

Ann De Schutter

HR Manager

Huize Walden

"De meerwaarde die attendo ons geboden heeft is een echte pragmatische aanpak, zonder veel toeters of bellen, wel met de nodige specifieke kennis inzichten brengen en zorgen voor vooruitgang"

Lieselot Hamerlinck
Zaakvoerder

Nutriquine

Meet the team

Lieze Gheysens

HR partner & coach

Kelly Van de Steene

HR partner & coach

Lies Crols

Trainer & coach

Myriam Vandenbroeke

Mindfulness trainer

Reinhilde Matthijs

Trainer & coach

Lieselot Hamerlinck

Trainer & coach

Rein Van Gerven

Trainer & coach

Bernard Moerman

Storyteller & coach

Dieter Vermander

HR partner & coach

Mien Gheysens

Trainer & coach

Sofie Vermander

Coordinatie & backoffice

Trusted by leading companies