Samen sterk

Met passie voor mensen

Vanuit drive en toewijding is attendo in 2014 opgericht. Attendo komt van het latijnse attendere, wat staat voor ‘aandacht hebben voor’. We hebben dan ook 100% aandacht voor mens en organisatie en helpen leidinggevenden en teams om talent en potentieel ten volle te benutten. Vanuit onze 4 expertisedomeinen: Psychotherapie, HR expertise, coaching, alsook technologie & data kunnen we een unieke en impactvolle aanpak garanderen. Samen met onze klanten zetten we ons elke dag in voor meer gezonde en duurzame organisaties.

attendo

Bouw aan een duurzaam personeelsbeleid

We zijn ervan overtuigd dat in een wereld van verandering het veerkrachtig kunnen inspelen op nieuwe omstandigheden de basis vormt voor succes. Een goede balans tussen lichaam, geest, hart & ziel is ook in een professionele setting essentieel. Met aandacht voor de eigen identiteit en waarden, begeleiden we mens en organisatie om talenten, processen en teams optimaal op elkaar af te stemmen.

Gezonde en succesvolle organisaties vragen immers een goede match tussen persoon, taak en omgeving. Een authentiek en onderbouwd human resources beleid resulteert immers in een grotere werknemerstevredenheid, een groter engagement, een hogere productiviteit, kwalitatieve resultaten en dus tevreden klanten.

Onze aanpak

Employee experience

In alles wat we doen zetten we mensen centraal en houden we hierbij rekening met de identiteit van jullie organisatie. We zorgen ervoor dat medewerkers zich verbonden voelen en zo de beste ambassadeurs worden.

Ontwikkeling en groei

Door middel van opleiding, coaching en specifieke trajecten stimuleren we reflectie en ontwikkeling bij mensen om zo als team en organisatie verder te groeien.  We vertrekken hier vanuit het 70:20:10 model.

Agile & diepgang

Wij luisteren oprecht naar de problemen en uitdagingen waar jullie elke dag voor staan.  Geen gestandaardiseerde oplossingen dus, wel een traject dat echt werkt voor jullie.  Kwaliteit en diepgang daar staan we voor.

Testimonials

"attendo werkt met een enorme toewijding naar zowel onze organisatie als de individuele medewerker, en weet steeds een mooie balans te houden waardoor de belangen van beide nagestreefd worden. Professionals met verstand van business en een hart voor mensen."

Kris Lambrecht

HR Director

Milcobel

"Dankzij de juiste aanpak van attendo hadden de verschillende stakeholders op elk moment het nodige vertrouwen en werd de nodige veiligheid gecreëerd om in alle transparantie zaken uit te spreken, pijnpunten bloot te leggen en samen stappen te zetten."

Ann De Schutter

HR Manager

Huize Walden

"De meerwaarde van attendo is een echte pragmatische en op maat uitgewerkte aanpak. Het is een professionele organisatie die met kennis en expertise zorgt voor inzicht en vooruitgang.

Lieselot Hamerlinck
Zaakvoerder

Nutriquine

Meet the team

Lieze Gheysens

Lieze 

HR partner & coach

Kelly Van de Steene

Kelly 

HR partner & coach

Lies Crols

Lies 

HR partner & coach

Myriam Vandenbroeke

Myriam 

Mindfulness trainer

Reinhilde Matthijs

Reinhilde 

HR partner & psycholoog

Lieselot Hamerlinck

Lieselot 

Trainer & coach

Rein Van Gerven

Rein 

HR partner & coach

Dieter Vermander

Dieter

Project manager

Trusted by leading companies

Insights

De kracht van talentbehoud: een effectief retentiebeleid

De kracht van talentbehoud: een effectief retentiebeleid

In een dynamische en uitdagende arbeidsmarkt is het koesteren van kostbaar talent even essentieel voor succes als het aantrekken ervan. Retentiebeleid en talentbehoud vormen dan ook een onmisbaar fundament voor duurzame groei. Waarom is een doordacht retentiebeleid zo...

Lees meer
Zuurstof voor jezelf en anderen!

Zuurstof voor jezelf en anderen!

Zuurstof voor jezelf en anderen!  Een organisatie is maar zo sterk als de zwakste schakel. Als zaakvoerder of CEO moet je waken over de volledige keten en heel wat bordjes succesvol in de lucht houden: productie, innovatie, hr, sales, marketing … Door het onzekere...

Lees meer
Waarom blijven leren belangrijk is

Waarom blijven leren belangrijk is

Vandaag verscheen bij Knack magazine de bijlage Fokus op Human Resources. Blij om met attendo onze bijdrage te hebben kunnen leveren aan dit nummer. Interessante artikels die aantonen waarom HR relevanter is dan ooit en waarom blijvend leren een echte game changer is....

Lees meer