Individuele coaching

Persoonlijk potentieel ontwikkelen

Individuele coaching is een krachtige manier om persoonlijke ontwikkeling te stimuleren. Het is een één-op-één traject waarbij de coachee de richting bepaalt en de coach het proces faciliteert. Coaching zorgt voor nieuwe inzichten en vergroot je eigen potentieel.


individuele coaching

Inzicht en verandering

Een coach stelt vragen, houdt een spiegel voor en begeleidt jou om jouw eigen perceptie te verruimen. Coaching zorgt voor bewustwording en nieuwe inzichten die helpen om gewenste veranderingen te realiseren.

Persoonlijk proces

Door middel van coaching exploreer en ontwikkel je jouw eigen mogelijkheden. Het is een proces volledig op maat van jouw specifieke vraag. Je krijgt eveneens inzicht in jouw eigen denkpatronen, waarden, drijfveren en potentieel om zo jouw persoonlijke groei te bevorderen.

Hoe gaan we te werk?

Kennismaking & intake

Vooraleer een coachingstraject op te starten, voorzien we de nodige ruimte voor een kennismakingsgesprek en intake. Het is belangrijk dat het coachingstraject in alle vertrouwen kan plaatsvinden binnen een veilige omgeving en we samen het doel van het traject kunnen exploreren.

Coachingsessies

Tijdens het traject voorzien we een aantal opeenvolgende coachingsessies van 2 uur. Tussen de sessies door wordt eveneens ruimte voorzien om verder te reflecteren, te exploreren en zaken verder in de praktijk af te toetsen.

Nabespreking

In navolging van de coachingsessies wordt er een afrondend gesprek voorzien waarbij er plaats wordt gemaakt voor reflecties en waarbij inzichten worden verankerd. Samen koppelen we eveneens terug naar jouw organisatie zodat jouw groei ook daar verder kan gestimuleerd worden.

Wat zijn de mogelijkheden?

Coaching op maat

Tijdens een individueel coachingstraject werken we volledig op maat en begeleiden we als coach het proces. Volgende onderwerpen kunnen hierbij o.a. aan bod komen:

  • Ontwikkeling van vaardigheden: communicatie, assertiviteit, gesprekstechnieken, time management,…
  • Leiderschapsontwikkeling waarbij we steeds vertrekken van de persoon achter de leidinggevende
  • Voorbereiding op een nieuwe rol binnen de organisatie
  • Stress en preventie burn-out coaching
  • Executive coaching


coaching
coaching

Wat kan je verwachten?

Impactvol traject

Een individuele coaching brengt heel wat teweeg. Het brengt nieuwe inzichten, creëert bewustzijn en helpt jou om jouw eigen denkpatronen in perspectief te zetten. Het onderwerp wordt dan ook volledig door jou bepaald.

Gecertificeerde coaches

Attendo staat voor kwaliteitsvolle dienstverlening. Wij hechten dan ook heel wat belang aan eigen kennis en opleiding. Wij zijn als coach gecertificeerd en werken volgens de deontologische code van het ICF (international coach federation).

Ook interessant voor jou

Well-being

We hebben er alle belang bij dat medewerkers zich goed in hun vel voelen. Zowel op mentaal, fysiek en emotioneel vlak vraagt dit de nodige aandacht. 

Team coaching

Diversiteit in een team is belangrijk om synergie en vooruitgang te creëren. Verschillen in talenten en vaardigheden vullen elkaar aan, maar maken de samenwerking soms ook moeilijk. 

Training

Bekijk ons volledig aanbod van trainingen en workshops.  Iedere training kan zowel op locatie als inhouse op jullie bedrijf georganiseerd worden.  Wij voegen op regelmatige tijdstippen nieuwe trainingen toe.