Coachend leidinggeven

Leidinggeven 2.0

Medewerkers functioneren optimaal wanneer ze het gevoel hebben dat ze kunnen bijdragen, zinvol werk kunnen leveren en daarnaast ook gewaardeerd en begeleid worden in hun groei. Jouw aanpak als leidinggevende is hierin cruciaal. Hoe engageer en motiveer je jouw medewerkers? Hoe creëer je een veilige en transparante sfeer? Hoe haal je het beste uit jouw team? Ontdek het allemaal in de workshop coachend leidinggeven.


Leidinggeven

Welke thema’s komen aan bod ?

Medewerkers nood aan richting en houvast. Ze willen geïnspireerd en gemotiveerd worden. De workshop coachend leidinggeven belicht diverse thema’s die jou als manager concrete tips en aanknopingspunten geven.

De workshop bestaat uit 3 modules:

Module 1:
– Wat is coachend leidinggeven?
– De kracht van vraagstelling.
– Actief luisteren.

Module 2:
– Verbindende communicatie.
– Transactionele analyse.
– Openheid, veiligheid en vertrouwen.

Module 3:
– Feedback geven en krijgen.
– Boost your skills.
– 10 geboden om mensen in hun kracht te zetten.

Wat neem je mee na deze workshop ?

Deze workshop geeft inzicht en concrete handvaten om medewerkers te stimuleren, te engageren en teams naar een hoger niveau te tillen. Het is een interactieve en pragmatische workshop waarbij theorie, voorbeelden en eigen cases naadloos op elkaar aansluiten.  

Wat zijn de mogelijkheden ?

Locatie

Deze workshop kan op locatie of inhouse georganiseerd worden. Wij voorzien 3 halve dagen workshop. Variaties hierop zijn uiteraard mogelijk.

Doelgroep

Deze workshop kan perfect ingezet worden voor managers en leidinggevenden en zaakvoerders.

Subsidie

Voor deze opleiding kan je gebruik maken van subsidies. Voor meer informatie neem zeker contact op.

 

Ook interessant voor jou

Overzicht trainingen

Bekijk ons volledig aanbod van trainingen en workshops.  Iedere training kan zowel op locatie als inhouse op jouw bedrijf georganiseerd worden.  Wij voegen op regelmatige tijdstippen nieuwe trainingen toe.

Help, een burn-out!

De klachten rond werkdruk, stress en burn-out blijven stijgen en zorgen hierdoor voor een negatieve impact op de fysieke, emotionele en mentale gezondheid van medewerkers. Hoe ga je hier mee om ?

Communiceren met DISC

Vertrouwen hebben in elkaar  vormt de basis voor een goede samenwerking. Vertrouwen start bij jezelf en elkaar beter leren kennen.  Wie ben ik binnen het team? Welke chemie kan er ontstaan door samen te werken?