Trainingen

Mens en team op het volgend niveau

Ons aanbod trainingen

coachend leidinggeven

Coachend leidinggeven

Medewerkers functioneren optimaal wanneer ze het gevoel hebben dat ze kunnen bijdragen, zinvol werk kunnen leveren en daarnaast ook gewaardeerd en begeleid worden in hun groei.

burn out

Help, mijn collega heeft een burn-out!

De klachten rond werkdruk, stress en burn-out blijven stijgen en zorgen voor een negatieve impact op de fysieke, emotionele en mentale gezondheid van medewerkers.

feedback

Functioneringsgesprekken organiseren

Functioneringsgesprekken worden nog te vaak als noodzakelijk kwaad ervaren. Toch hebben ze nog steeds een enorme meerwaarde. De formele dialoog creëert een momentum om even stil te staan bij wat goed loopt en waar er nog verbetering mogelijk is. 

conflicthantering

Conflicthantering

Als werkgever stel je een team samen bestaande uit medewerkers met expertise op verschillende domeinen. Elke medewerker heeft zijn eigen interesses, waarden, visie op verschillende zaken waardoor er onderling meningsverschillen en conflicten kunnen ontstaan. 

mental health

Mental health in de praktijk

Dagelijks komen er nieuwe uitdagingen op ons af. Het steeds bereikbaar zijn, de overprikkeling, de hoge verwachtingen en veranderingen waar we vandaag mee geconfronteerd worden hebben een grote impact op onze mentale gezondheid. 

communiceren met DISC

To the point communiceren met DISC

Vertrouwen hebben in elkaar en het team vormt de basis voor een goede samenwerking. Vertrouwen start bij jezelf en elkaar beter leren kennen. Wie is de ander? Wie ben ik binnen het team? 

Minder stress, meer ruimte

Minder stress voor meer ruimte

Velen onder ons hebben het gevoel geleefd te worden en het overzicht kwijt te zijn. We hollen van hier naar daar en onze gedachten razen als een sneltrein door ons hoofd.

Verzuimgesprekken

Verzuimgesprekken voeren

Als werkgever is het een grote uitdaging om het ziekteverzuim onder controle te houden. Aan de hand van verzuimgesprekken kan er samen gewerkt worden naar oplossingen toe.