Communiceren met DISC

Krijg inzicht in jezelf en jouw collega’s

Vertrouwen hebben in elkaar en het team vormt de basis voor een goede samenwerking. Vertrouwen start bij jezelf en elkaar beter leren kennen. Wie is de ander? Wie ben ik binnen het team? Welke chemie kan er ontstaan door samen te werken? Hoe worden we als team sterker en effectiever? De training communiceren met DISC is de ideale manier om elkaar nog beter te leren kennen en samen stappen vooruit te zetten.


communiceren met DISC

Welke thema’s komen aan bod ?

DISC online test:
Ter voorbereiding van de workshop communiceren met DISC, vullen alle deelnemers een online DISC test in. De DISC test wordt gebruikt als basis voor de training. De test duurt ongeveer 15 min.

Team workshop:
Een interactieve en pragmatische workshop waarbij er in eerste instantie inzicht in het model wordt gegeven gecombineerd met praktische oefeningen, interacties en overleg.

Individuele sessie:
Deelnemers krijgen nog meer voeling met het model en is er eveneens aandacht voor persoonlijke vragen, inzichten en feedback.

Wat neem je mee na deze workshop ?

Deze workshop geeft inzicht in jouw denken en handelen en dat van jouw collega’s en leidinggevende.  Een DISC workshop is een makkelijke toegankelijke tool om zaken bespreekbaar te maken en op die manier elkaar beter te begrijpen.  Verwacht geen theoretische uiteenzetting, maar eerder interactie, inspiratie en op bepaalde momenten wat hilariteit.

Wat zijn de mogelijkheden ?

Locatie

Deze workshop kan op locatie of inhouse georganiseerd worden.  Deze workshop wordt op maat uitgewerkt.

Doelgroep

Deze workshop kan perfect ingezet worden voor teams of volledige organisaties. 

Gecertifieerde opleiding

Onze trainers en deze opleiding zijn officieel getraind en gecertifieerd door DISC factor benelux.

 

Ook interessant voor jou

Overzicht trainingen

Bekijk ons volledig aanbod van trainingen en workshops.  Iedere training kan zowel op locatie als inhouse op jullie bedrijf georganiseerd worden.  Wij voegen op regelmatige tijdstippen nieuwe trainingen toe.

Coachend leidinggeven

Medewerkers functioneren optimaal wanneer ze het gevoel hebben dat ze kunnen bijdragen en daarnaast ook gewaardeerd en begeleid worden in hun groei. Jouw aanpak als leidinggevende is hierin cruciaal.

Help, een burn-out

De klachten rond werkdruk, stress en burn-out blijven stijgen en zorgen hierdoor voor een negatieve impact op de fysieke, emotionele en mentale gezondheid van medewerkers. Hoe ga je hier mee om ?