Aantrekken van talent

Trek de juiste kandidaten aan

Het juiste talent aantrekken binnen jouw organisatie is rechtstreeks verbonden aan het succes van jouw organisatie.  Daarom is het belangrijk om bewust werk te maken van jouw employer branding en jouw rekruteringacties.  Enkel op die manier zorg je ervoor dat je de juiste kandidaten aantrekt.


aantrekken van talent

Jouw employer branding

Een employer brand of werkgeversimago moet authentiek zijn en onderscheidt jou van jouw concurrenten.  Via gerichte acties versterk je jouw aantrekkingskracht voor potentiële kandidaten. Zo zal je kwalitatief talent aantrekken binnen jouw organisatie

De juiste rekruteringsacties

Bouw aan een slimme selectie- en aanwervingsprocedure.  Leer de juiste interviewtechnieken zodat je de juiste match kan selecteren.  Zorg voor een continue instroom aan talent via hedendaagse HR processen.

Hoe gaan we te werk?

Analyse & doel

We analyseren de rekruteringsacties die je vandaag inzet.  Welke processen heb je opgebouwd en waar loop je nog tegen aan?  Samen definiëren we hoe jouw rekruteringsacties er best uitzien en voorzien we slimme KPI’s om het rendement hiervan op te volgen.

Employer brand

Door middel van gesprekken en onderzoek achterhalen we de authentieke identiteit van jouw organisatie.  Wat zijn de waarden van jouw organisatie en hoe vertaalt zich dit naar de mensen die er werken?

Installatie

We implementeren efficiente rekruteringsprocessen en bouwen mee aan een duidelijk en aantrekkelijk werkgeversimago. We leren jou de juiste interviewtechnieken aan en selecteren de beste tools.

Wat zijn de mogelijkheden?

Vanuit de bestaande situatie

Er wordt steeds vanuit de bestaande situatie gewerkt.  We bekijken wat al werkt en wat voor verbetering vatbaar is.  Op basis van die nood installeren we de nodige bouwstenen om jullie rekruteringsacties nieuw leven in te blazen.  We werken volledig op maat van jouw organisatie.  Jouw werkgeversmerk is per defnitie uniek en iedere organisatie heeft zijn specifieke manier van werken.  

aantrekken van talent
aantrekken van talent

Wat kan je verwachten?

Puurheid en creativiteit

Een oprechte boodschap en een creatieve aanpak trekt mensen aan. Verwacht dan ook geen theoretisch verhaal, maar een resultaat dat vanuit jullie organisatie komt en op die manier -als echte ambassadeurs- door de mensen gedragen wordt.

Slimme processen

Het inzetten van de juiste tools en technieken om zo jouw rekrutering efficient te organiseren is vandaag geen overbodige luxe.  Vanuit onze ervaring en marktkennis installeren wij de processen die voor jullie de grootste meerwaarde bieden.

Ook interessant voor jou

Assessments

Een overzicht van onze assessment oplossingen waarmee je een volledig inzicht krijgt in de competenties van jouw medewerker of jouw team.  Kies voor een organisatiescan om een volledig beeld van jouw organisatie te krijgen.

Functioneren & motiveren

Een overzicht van onze specifieke HR oplossingen die het functioneren en de motivatie van medewerkers een nieuwe boost geven.  We maken dit concreet en direct toepasbaar in de dagelijkse praktijk.

Strategie & beleid

Het is essentieel om als bedrijf of afdeling na te denken over de toekomst en hierbij de huidige manier van werken te challengen. Stap uit de bestaande referentiekaders en maak de volgende stap.