Waarom blijven leren belangrijk is

28 april 2021
Vandaag verscheen bij Knack magazine de bijlage Fokus op Human Resources. Blij om met attendo onze bijdrage te hebben kunnen leveren aan dit nummer. Interessante artikels die aantonen waarom HR relevanter is dan ooit en waarom blijvend leren een echte game changer is.

Groeipotentieel vergroten door te blijven leren

De onzekerheid die onze snel evoluerende maatschappij kenmerkt, kan zowel voor bedrijven als voor werknemers bedreigend zijn. De sleutel tot wendbaarheid schuilt volgens deze drie experten in levenslang leren op maat van de personeelsleden en de organisatie.

Wat zijn de voordelen van levenslang leren?
Is de arbeidsmarkt voldoende gericht op levenslang leren?
Wat kunnen werkgevers doen om het leerpotentieel van hun medewerkers te benutten?

Lees het volledig artikel hier