BE REAL – BE HUMAN.

Oprechtheid, authenticeit en emotionele intelligentie, termen die in het bedrijfsleven nog altijd te weinig aandacht krijgen.  Onterecht, denken wij dan, want het zijn net die zaken die de driver zijn tot meer vertrouwen, hoger engagement en dus finaal resulteren in betere prestaties.

Hoog tijd voor een attendo manifest.  Niet enkel omdat we er zelf zo hard in geloven en dit dan ook dagelijks inzetten.  Maar vooral als inspiratie voor iedereen die door deze eenvoudige basisregels toe te passen, werk wil maken van een duurzamer personeelsbeleid.

_____

1. Laten we mensen op de eerste plaats zetten.
2. Laten ons veel meer luisteren dan dat we praten.
3. Laten we de waarheid vertellen en open communiceren.
4. Laat ons een goede leider zijn door een duidelijk voorbeeld te stellen.
5. Laten we mensen behandelen als mensen, en minder als collega of nummer.
6. Laten we mensen inspireren en ondersteunen zodat ze de beste versie van hunzelf worden.
7. Laten we het voortouw in handen nemen en op die manier voorsprong creëren voor de toekomst.

En die toekomst start nu!  In een wereld vol uitdaging en verandering die ieder van ons treft moeten we stappen ondernemen om nog verder relevant te blijven.  Daarom ontwikkelde attendo specifieke human development oplossingen die het potentieel en het talent van ieder mens activiteert en versterkt.  Onze solide HR oplossingen helpen jou mee te bouwen aan een duurzaam en future-proof personeelsbeleid.

Human Development

Het menselijk potentieel ontdekken en ontwikkelen draagt bij aan een gezonde en succesvolle organisatie. Medewerkers voelen zich goed wanneer ze zich kunnen ontwikkelen, kunnen bijdragen en hun werk als zinvol ervaren. Een mensgerichte aanpak zorgt voor meer dynamiek, meer betrokkenheid en een beter welzijn.

HR Solutions

De rol van Human Resources in organisaties wordt onmisbaar.  Dit vraagt om een duurzaam personeelsbeleid met oog voor een mensgerichte aanpak aangevuld met efficiënte en digitale processen. Krijg inzicht in het menselijk kapitaal en ondersteun mensen waar ze het echt nodig hebben.

Onze aanpak

Employee experience

In alles wat we doen zetten we mensen centraal en houden we rekening met de identiteit van jullie organisatie. We zorgen ervoor dat medewerkers zich verbonden voelen en zo de beste ambassadeurs worden.

Ontwikkeling en groei

Door middel van opleiding, coaching en specifieke trajecten stimuleren we reflectie en ontwikkeling bij mensen om zo als team en organisatie verder te groeien.  We vertrekken hier vanuit het 70:20:10 model.

Agile & diepgang

Wij luisteren oprecht naar de problemen en uitdagingen waar jullie elke dag voor staan.  Geen gestandaardiseerde oplossingen dus, maar wel een traject dat voor jullie werkt.  Kwaliteit en diepgang daar staan we voor.

Trusted by leading companies

ysco
mcbride

Insights

De impact van employee experience op uw organisatie?

De impact van employee experience op uw organisatie?

Het aantrekken en behouden van talent blijft een uitdaging.Tevreden medewerkers zijn dan ook goud waard voor uw organisatie. Het begrip employee experience wint in dat kader meer en meer aan belang, al gaan we nog vaak aan de essentie voorbij. Vanaf het eerste...

Lees meer
Chronische hyperventilatie of burn-out

Chronische hyperventilatie of burn-out

Overprikkeling, chronische spanning of langdurige stress De impact van langdurige overprikkeling en spanning zal alleen maar toenemen. Liever voorkomen dan genezen. Vandaar dat we met attendo³ bijzonder veel aandacht schenken aan een positieve energiebalans . Hierbij...

Lees meer