Workshop  / blended learning

Assertiviteit in de praktijk

Verdien leiderschap en erkenning

Medewerkers functioneren optimaal wanneer ze het gevoel hebben dat ze kunnen bijdragen, zinvol werk kunnen leveren en daarnaast ook gewaardeerd en begeleid worden in hun groei. Jouw aanpak als leidinggevende is hierin cruciaal. Hoe engageer en motiveer je jouw medewerkers? Hoe creëer je een veilige en transparante sfeer? Hoe haal je het beste uit jouw team? Ontdek het allemaal in deze workshop


Welke thema’s komen aan bod ?

Module 1:
– Wat is coachend leidinggeven?
– De kracht van vraagstelling.
– Actief luisteren.

Module 2:
– Verbindende communicatie.
– Transactionele analyse.
– Openheid, veiligheid en vertrouwen.

Module 3:
– Feedback geven en krijgen.
– Boost your skills.
– 10 geboden om mensen in hun kracht te zetten.

Wat neem je mee na deze workshop ?

Deze workshop geeft inzicht en concrete handvaten om medewerkers te stimuleren, te engageren en jouw team naar een hoger niveau te tillen. Het is een interactieve en pragmatische workshop waarbij theorie, voorbeelden en eigen cases naadloos op elkaar aansluiten.  workshop geeft inzicht en concrete handvaten om medewerkers te stimuleren, te engageren en jouw team naar een hoger niveau te tillen. Het is een interactieve en pragmatische workshop waarbij theorie, voorbeelden en eigen cases naadloos op elkaar aansluiten.

Wat zijn de mogelijkheden ?

Locatie

Deze workshop kan op locatie of inhouse georganiseerd worden. Wij voorzien 3 halve dagen workshop. Variaties hierop zijn uiteraard mogelijk.

Doelgroep

Deze workshop kan perfect ingezet worden voor managers en leidinggevenden.

KMO portefeuille

Voor deze opleiding kan je gebruik maken van de KMO-portefeuille voor extra subsidies.  Registratienummer DV.O220916

Ook interessant voor jou

Overzicht trainingen

Bekijk ons volledig aanbod van trainingen en workshops.  Iedere training kan zowel op locatie als inhouse op jouw bedrijf georganiseerd worden.  Wij voegen op regelmatige tijdstippen nieuwe trainingen toe.

Coachend leidinggeven

Medewerkers functioneren optimaal wanneer ze het gevoel hebben dat ze kunnen bijdragen en daarnaast ook gewaardeerd en begeleid worden in hun groei. Jouw aanpak als leidinggevende is hierin cruciaal. 

Mental health

Dagelijks komen er nieuwe uitdagingen op ons af. Het steeds bereikbaar zijn, de overprikkelingen en veranderingen waar we vandaag mee geconfronteerd worden hebben een grote impact op onze mentale gezondheid.