Open opleiding

Individueel bijscholen 

Een opleiding voor mij ?

Onze open opleidingen zijn toegankelijk voor iedereen.  Je kan je individueel of als organisatie inschrijven. Onze opleidingen zijn interactief, pragmatisch en meteen toepasbaar in de praktijk. Theorie, voorbeelden en eigen cases sluiten naadloos op elkaar aan en ook de interactie met de andere deelnemers geeft nieuwe inzichten. Een open opleiding is dan ook een ideale manier om jouw kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen. Bekijk ons aanbod hieronder, wij starten op geregelde tijdstippen met nieuwe opleidingen.

 

Ons aanbod

Timemanagement in de praktijk

Ben je steeds opgejaagd? Heb je het gevoel dat tijd jouw grootste vijand is? Heb je steeds meer moeite om het overzicht te bewaren? Zijn overuren het nieuwe normaal geworden? De opleiding timemanagement in de praktijk biedt de nodige inzichten en handvaten.

Velen onder ons hebben het gevoel geleefd te worden en het overzicht kwijt te zijn. We hollen van hier naar daar en hebben het gevoel de controle te verliezen. Tijdens deze opleiding leer je op een bewuste manier omgaan met de beschikbare tijd. Je krijgt tools om efficiënter en effectiever te handelen, stress te verminderen en terug baas te worden over jouw agenda. Ten slotte worden er concrete tips & tricks meegegeven die je meteen in de praktijk kan inzetten.

Volgende thema’s komen hierbij aan bod: Van timemanagement naar aandachtsmanagement. Keuzes maken en prioriteiten stellen. Minder stress en meer ruimte.

  • locatie: oostkamp
  • duurtijd: 8 uur 
  • prijs: 630,- euro

Leidinggeven met impact

Hoe engageer en motiveer je jouw medewerkers? Hoe creëer je een veilige en transparante sfeer? Hoe communiceer je op een meer impactvolle manier? Hoe haal je het beste uit jouw team? De opleiding leidinggeven met impact biedt antwoord.

Medewerkers functioneren optimaal wanneer ze het gevoel hebben dat ze kunnen bijdragen, zinvol werk kunnen leveren en daarnaast ook gewaardeerd en begeleid worden in hun groei. Jouw aanpak als leidinggevende is hierin cruciaal. Deze opleiding geeft inzicht en concrete handvaten om medewerkers te stimuleren, te engageren en jouw team naar een hoger niveau te tillen. Het is een interactieve en pragmatische opleiding waarbij theorie en praktijk elkaar versterken.

Volgende thema’s komen hierbij aan bod: Impactvol communiceren. Functioneren en motiveren. Coachen en ontwikkelen. Veiligheid en vertrouwen.

  • locatie: oostkamp
  • duurtijd: 8 uur
  • prijs: 750,- euro

Hoe gaan we te werk?

Registratie

Registreer je als organisatie of als individueel persoon voor één van deze opleidingen.  We nemen contact met jou op, om jouw inschrijving te confirmeren.

Afspraken

Na jouw registratie, nemen wij contact met jou op voor de verdere afspraken af te stemmen.  Je ontvangt het volledig programma en de milestones waaraan je kan verwachten.

Start opleiding

De opleiding wisselt fysieke momenten af met digitale leermomenten.  We bouwen geregeld opvolgmomenten in om de voortgang te bespreken.

 

Gelieve onderstaand formulier in te vullen indien u de opleiding timemanagement in de praktijk wil volgen.

Gelieve onderstaand formulier in te vullen indien u de opleiding leidinggeven met impact wil volgen.